Se siden på dansk Visit the English page

HVORFOR OS

KELLER Advokatfirma er det personlige og vedkommende advokatfirma med høj faglighed og etik. Vi skaber kommercielt fornuftige løsninger, baseret på juridiske vurderinger, der er baseret på indsigt og sund fornuft.

Vi bistår danske og udenlandske virksomheder og privatpersoner. Vores klientbase er alsidig og rummer store udenlandske og internationalt arbejdende virksomheder med aktiviteter i Danmark, såvel som mindre virksomheder og iværksættere.

Vores klienter har af samme grund mange varierede juridiske behov. Vi bistår med alt fra rådgivning, due diligence og koncipering i virksomhedsoverdragelser, til rådgivning og koncipering af danske og internationale kommercielle kontrakter på dansk og engelsk og udarbejdelse af forretningsbetingelser og etablering, strukturering og omstrukturering af selskaber og koncerner.

Vores internationale erfaring og netværk, som vi intensivt vedligeholder og til stadighed udbygger, gør os til den oplagte samarbejdspartner på opgaver af grænseoverskridende karakter.

VORES MEDLEMSKABER

Vi er det danske medlem af CICERO League of International Lawyers, og vi mødes i dette netværk med vores udenlandske kolleger ofte og mindst to gange hvert eneste år. Flemming Keller Hendriksen er desuden bestyrelsesmedlem i CICERO og er på den måde med vores præsident og en kollega fra et andet medlemsfirma med til at udvikle organisationen. Det giver vores klienter tryghed og rådgivning til rette tid, når det handler om internationale forhold, såvel som hurtig afklaring af enkeltspørgsmål om retsstillingen i disse lande.

Vores ydelser leveres i rette tid til rette pris, og du er altid velkommen til at få et salærestimat, hvis du beskriver opgaven for os.

Vi er medlem af  Advokatsamfundet og af brancheorganisationen Danske Advokater.

advokatsamfundet_logo_dk_color_rgb_2021-Hvorfor-osLogo-medlem-hvid-low176x86cicero-logo