Se siden på dansk Visit the English page

Martin Westy Løvendahl

Advokatfuldmægtig, cand.jur.

Jeg er 3. års advokatfuldmægtig og kandidat fra Aarhus Universitet. Siden har jeg bestået ejendomsmægleruddannelsen fra Erhvervsakademi Aarhus, Entrepreneurship fra Erhvervsakademi Sydvest og advokateksamen hos Advokatsamfundet.

Ansvaret for at bære klienten godt igennem et sagsforløb efter de advokatetiske regler ligger mig tæt på hjerte. Det gør det også for min principal, advokat Flemming Keller Hendriksen, som jeg gennemgår mine sager med, så du kan få den bedste rådgivning.

Mit mål er at give klienten mest mulig værdi, både når det handler om nævns- og retssager, eller hvis du som min klient er i en situation, hvor du søger en optimal løsning eller forlig.

Min baggrund er bl.a. flere års praktisk erfaring med selvstændigt at løse alsidige erhvervsjuridiske opgaver som tidligere koncernjurist. Jeg har en bred erfaring med private personers forsikrings- og erstatningssager vedrørende hus og ejendom, tilstandsrapporter, eleftersyn (elinstallationsrapporter), energimærker og erstatningskrav både fra og mod forsikringsselskaber.

Jeg arbejder meget med sager om fejl og mangler, køberrådgivning og køb af fast ejendom, erstatning vedrørende ejerbolig og andelsbolig, lejeret, andelsboligret, nævnssager, retssager, inkasso og erhvervsrådgivning.

Send en beskrivelse af din sag til mig på mwl@kellerlaw.dk