Se siden på dansk Visit the English page

Flemming Keller Hendriksen

Advokat HD(U) & Solicitor

Jeg er advokat fra 1995, og uddannet på Københavns Universitet. Jeg har siden taget en økonomisk uddannelse på Handelshøjskolen i København, Copenhagen Business School, som HD i Udenrigshandel og International ledelse – HD (U).

Herudover har jeg studeret engelsk ret i London, og er Solicitor of the Supreme Court of England and Wales. Jeg assisterer ofte med sager, der involverer netop grænsefladerne mellem England og Danmark. Jeg benytter mig i den forbindelse hyppigt af gode engelske kolleger og specialister. Jeg bruger i det hele taget aktivt mit netværk til at bistå mine klienter i geografisk grænseoverskridende forhold, ligesom mit netværk er meget aktivt i brug i forbindelse med mine større danske og udenlandske klienters internationale forhold.

Jeg er selv med til at udvikle mine netværk, især som bestyrelsesmedlem i Cicero League of International Lawyers og som national representative i European Lawyers Association.

Jeg påtager mig især personligt B2B-opgaver. Jeg har siden 1992 beskæftiget mig meget med M&A, forhandlinger og rådgivning om køb og salg af virksomhed og køb og salg af aktier og anparter. Det være sig i forbindelse med legal due diligence og koncipering af overdragelsesaftaler/share purchase agreements og asset purchase agreements, men i det hele taget er jeg specialiseret i selskabsretlige forhold og centrale kommercielle kontrakter.

Ring eller skriv på 70 90 90 60 og fkh@kellerlaw.dk hvis du er interesseret i at vide mere. Vi giver gerne et uforpligtende møde og en drøftelse af mulighederne over en god kop kaffe.