Se siden på dansk Visit the English page

FORRETNINGSOMRÅDER

Insight om vores forretningsområder

Vi tilbyder full-service advokatrådgivning i inspirerende omgivelser, idet vores kontor er placeret centralt i København på Strøget lige over for Magasins Torv og dermed med flere parkeringshuse lige omkring os og tæt på metroen på Kongens Nytorv.

Formålet med vores rådgivning er at levere helstøbte løsninger. Ikke kun juridisk korrekte svar og tilbud, men løsninger, der er kommercielt fornuftige og optimale i situationen. Eller med andre ord, juraen støbt ind i den kommercielle virkelighed.

Vi leverer rådgivning i almene juridiske emner foruden inden for vores specialområder og inddrager anden sagkyndig bistand på specialområder efter behov.

Juridiske specialområder er i vore tider ikke isolerede øer, men er tæt sammenvævede værktøjer, og vores rådgivning berører normalt flere forskellige forretningsområder. På listen nedenfor kan det ses, hvilke forretningsområder, der normalt er behov for i løsningen af vores opgaver.

Vi har et stort og gennemprøvet netværk, både i vores egen branche og i andre brancher. Det er gavnligt, når der ved siden af behovet for juridisk rådgivning opstår behov for rådgivning inden for andre områder. Det kan være finansiering i forbindelse med f.eks. salg eller omstrukturering af virksomhed, salg af erhvervsejendomme eller boligejendomme, eller rådgivning og bistand i forbindelse med revision, bogføring eller skat, som kræver revisorfaglig bistand.

Vores internationale rådgivning omfatter det meste af verden gennem vores udenlandske kolleger, ligesom vi hjælper internationale virksomheder og udenlandske privatpersoner med dansk ret. Vi er en del af CICERO League of International Lawyers med en lang række velrenommerede firmaer i mange lande, kun et i hvert land. Flemming Keller Hendriksen har i mange år har været bestyrelsesmedlem i CICERO. Vores medlemsvirksomheder ses her.

Herudover er Flemming solicitor of the Supreme Court of England and Wales, hvilket understøtter vores engelske samarbejder.

Vi vil altid gerne have en dialog om, hvordan vores servicekoncept, kompetencer og netværk kan skabe værdi for nye klienter. Kontakt Flemming omkring et uforpligtende møde – enten på vores kontor på Strøget i København, eller i forbindelse med at en af os kommer på besøg for at se jeres virksomhed.

Logo-medlem-hvid-low176x86cicero-logo